Monday, November 30, 2009

Click. TOP Singles. 2003

2003.

Jason Mraz. The Remedy (I won’t worry) a avut un mesaj puternic, iar Fountains of Wayne. Stacy’s Mom este foarte distractivă ca poveste.

No Doubt. It’s My Life este excelentă. Dar mi-am propus să nu trec nici un fel de cover în Top … piesa originală este compusă de Talk Talk la începutul anilor 1980.

Justin Timberlake a lansat prima piesă de pe primul album de debut solo.

….

Britney Spears vs. Madonna. Me Against the Music. Se sărută pentru mediatizare sporită la Premiile MTV.

1. Coldplay. Clocks 2. Evanescence. Bring Me to Life 3. OutKast. Hey Ya! 4. Dido. White Flag 5. Calling All Angels. Train 6. Busta Rhymes ft Mariah Carey. I Know What You Want 7. Sean Paul. Get Busy 8. Kylie Minogue. Come Into My World 9. Eminem. Superman

10. tatu. All The Things She Said

 

Beyonce Knowles – Baby Boy (feat. Sean Paul) este dovada efectului politic asupra muzicii în anul invaziei Orientului Mijlociu de către americani.

Americanii invadau Orientul Mijlociu, iar acest gen muzica era făcut, mă gândesc eu, ca sa atragă tineretul din ţările ocupate spre cultura americană care era interzisă acolo până în acest moment. Muzica mereu a fost folosită ca armă politică (uită-te la succesul în topuri a formaţiei 3SudEst şi influenţa în Industrie câştigată de Laurenţiu Duţă în perioada în care proiectul Pop-Dance s-a asociat cu campaniile electorale PSD în 2000 şi 2004).

Muzica Latino şi Rap este foarte la modă la începutul anilor 2000, dar se diluează ca stil şi mesaj pe măsură ce trec anii. Apoi, a venit influenţa arăbească în muzica de top americană. În 2003, din ce în ce mai des, artistele, şi dansatoarele ce le înconjoară, sunt îmbracate sumar în costume de baie şi dansează între blocuri în clipurile care par că sunt produse de acelaşi regizor.

[Via http://clickzoombytes.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment