Saturday, August 29, 2009

Despre Madonna

Deci, Madonna e o baba expirata la menopauza, care face show erotic de proasta calitate (lasa bullsheturile cu, dar la varsta ei arata bine, cine drq  o pune? mai bine ma duc la Andreea Balan, macar sa vad striptease cu o fata tanara).  Whatever, vreau sa discut despre tigani.

Baba ii cunoaste din filmele americane de trei surcele, in care aia sunt niste tuciurii plini de viata, si din presa occidentala. Candva tiganii erau crezuti in Vest ca sunt discriminati. Acuma aia ii fac pachet si-i trimit acasa, sau si mai rau.

Ea circula cu limuzina si avionul persoanal deci n-a vazut tiaganci agresive, tiganci care se pisa in drum, pur si simplu, care ocupa abuziv cladiri parasite pe care le transforma in ghene. N-a vazut cum urca in grup in tramvai si scuipa seminte pe jos desi nu-si iau bilet. Cum se cearta sa intre la metrou fara cartela, si se duc sa cerseasca. Nu stie de mafia tiganilor cersetori, nici de clanurile de tigani proxeneti.

Tiganii au locuri speciale desi nu-i tine nimeni sa dea Capacitatea si Bacu, si Admiterea ca toata lumea….ei nu platesc impozite, si pe ce ar plati? Pe ce scot din cersit, furat, la concertele de manele sau pe “hai sa-ti ghicesc fetita”? Nu-si trimit copii la scoala ca e mai profitabil sa-i trimita la cersit. Ei vor sa fie stat in stat, cu legile lor sa-si casatoreasca copii la 12 ani. Sa se bata si sa fie spitalizati pe banii nostrii.

Ea stie ca tre sa joace teatru, si in Vest tine. Numa ca romanu e satul de tetru, doar are o clasa politica pt asta. Cand o vedeta incepe in mijlocul veseliei sa se ingrijoreze de soarta copiilor, a balenelor e clar ca vrea sa obtina simpatie. Numa ca la romani nu tine. Si de-aia au huiduit-o. Au fost chiar salon. Nu scuz organizarea proasta, tipic mioritica, dar iata si din partea mea:”Huoooooooo Madonna!Vezi-ti de treaba ta si fa show!Lasa-ne, lasa-ne!”

[Via http://fecioaramaria.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment